tiistai 11. tammikuuta 2011

Seuraamisen arvoisia blogeja

Internet on tätä nykyä täynnä jalkapallouutisia, artikkeleita, näkemyksiä ja analyysejä erilaisten blogien muodossa. Guardian julkaisi nettisivuillaan viime vuoden päätteeksi sadan vuonna 2011 seuraamisen arvoisen jalkapalloblogin listan, josta nostamme esiin muutaman meidän huomion jatkuvasti saavan helmen. Meitä kiinnostavat eniten peliä analysoivat blogit, joista voi löytää uusia näkökulmia joukkueiden pelityylien ja voimasuhteiden arvioimiseen.

Zonal Marking

- Erinomaisia taktisia analyysejä eri eurooppalaisista sarjoista. Saanut valtavan suosion etenkin twitterissä (@Zonal_Marking), jossa seuraajia on yli 20 000. Mikäli syy-seuraus-suhteet kiinnostavat enemmän kuin otteluraporttien kuvaukset vaarallisimmista tilanteista, kannattaa seurata säännöllisesti Zonal Markingia.

11 tegen 11

- Taktisia analyysejä hollantilaisesta jalkapallosta, pääasiassa pääsarja Eredivisiestä. Kulkee pitkälti Zonal Markingin jalanjälkiä, eikä blogia voi missään nimessä sivuuttaa, mikäli analysoi ja lyö vetoa Hollannin liigasta. Aktiivinen myös twitterissä (@11tegen11).

Defensive Midfielder

- Martyn Fisherin erinomaisia taktisia analyysejä enimmäkseen Saksan Bundesliigasta, mutta satunnaisesti myös muiden sarjojen, kuten Venäjän pääsarjan otteluista. Päivittää aktiivisesti uutisia ja taustoja seuraamistaan sarjoista twitterissä (@bundesliga_wrap).

Football Italia

- Usean bloggaajan näkemyksiä italialaisesta jalkapallosta ja etenkin Serie A:sta englannin kielellä. Sivuilta löytyy laajalti myös uutisia, ottelu- ja scouting-raportteja. Plussaa varsin aktiivisesta twitterin käytöstä (@footballitalia). Suosittelemme ehdottomasti italialaista jalkapalloa seuraaville.

Antoisia lukuhetkiä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti