maanantai 28. kesäkuuta 2010

2010-2011

Yrityksemme toinen täysi kausi 2009-2010 on paketissa ja MM-kisojen lomassa on ollut hyvä mahdollisuus huolelliselle jälkianalyysille. Otimme heti kauden päätyttyä yhteyttä asiakkaisiimme, joilta saimme arvokasta palautetta tulevaa kautta varten. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille.

Kehitimme kesken viime kauden palveluamme, ja löysimme oikean suunnan jättämällä pois pienempien sarjojen early-line-pelivihjeet, jotka eivät kestäneet asiakkaidemme panostusta. Jatkamme tulevalla kaudella samalla linjalla, vaikka se näkyy hieman tuloksessamme. Palautusprosenttia ja voitettuja yksiköitä tärkeämpää on kuitenkin se, että asiakas saa vihjaamaamme kertoimeen riittävän suuren panoksen, jotta nettotulos analyysikulujen jälkeen on asiakasta tyydyttävä. Olemme käyttäneet panossuosituksiemme rajana 1/10 = 100 euroa ja 10/10 = 1000 euroa, joka on laskettu noin 35 000-50 000 euron pelikassalla operoivalle asiakkaalle sopivaksi. Kun pienempien sarjojen panosrajat ovat olleet alkuviikosta yleisesti noin 850 euroa per veto, on se yksinkertaisesti liian vähän suurella kassalla sijoittavalle asiakkaalle.

Aikataulujen osalta pyrimme ensi kaudella helpottamaan asiakkaan elämää lähettämällä asiakkaalle ilmoituksen vihjeiden lähetysajasta sähköpostitse vähintään tuntia ennen vihjeiden lähettämistä. Kiitelty tekstiviestipalvelu pysyy silti voimassa, tosin sillä muutoksella, että lähetämme asiakkaalle tekstiviestin heti vihjeiden lähettämisen jälkeen vain silloin, kun markkinoilla on pelattavaa. Esimerkiksi pelkän pienemmän sarjan, esimerkiksi Ranskan kakkosliigan, alustavien arvioiden lähettämisen yhteydessä emme lähetä asiakkaalle tekstiviestiä.

Siirrämme lisäksi pelipäivinä lähetettävien analyysien deadlinea tunnilla eteenpäin klo 16:een, joka tulee näkymään käytännössä ainoastaan maanantain ja perjantain aikatauluissa. Maanantaina ja perjantaina pelattavat ottelut alkavat yleensä vasta illalla Suomen aikaa kello 20 jälkeen, joten esimerkiksi Ranskan Ligue 2:n ja Hollannin Jupiler-liigan panosrajat nousevat joskus vasta iltapäivällä. Deadlinea siirtämällä pystymme huomioimaan nousseet panosrajat paremmin, ja vihjaamamme kertoimet kestävät asiakkaiden panostusta hieman paremmin. Viikonloppuisin lähetämme jatkossakin päivitetyt arviot ja pelivihjeet arviolta klo 12 mennessä, joka tapauksessa viimeistään tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua.

Asiakkaamme olivat melko tyytyväisiä bookkerivalikoimaamme, mutta teemme siihen silti pienen päivityksen. Nordicbetille vihjattujen vetojen määrä on jäänyt niin pieneksi, että sen pudottaminen valikoimasta on ajankohtaista. Nordicbetille vihjatut erikoisvedot, esimerkiksi both not to score, tai suosikin tasan yhden maalin voitto, ovat kestäneet muutaman sadan euron panoksia, mutta panosrajat eivät silti ole kilpailukykyisiä muiden valikoimassa oleviemme vedonvälittäjien kanssa. Uusista vedonvälittäjistä mukaan toivottiin samvoa (samvo.com), mutta kyseinen toimija ei ole meille vielä kovin tuttu, ja odotamme ainakin toistaiseksi vielä uuden tulokkaan sopeutumista vedonlyöntimarkkinaan ennen sen lisäämistä valikoimaamme.

Sarjavalikoimaan tulee kaksi uutta sarjaa, Itävallan ja Sveitsin pääsarjat, joita seurasimme tarkkaan koko viime kauden. Tulokset olivat erittäin lupaavia ja sarjat sopivat ottelumäärän puitteissa erinomaisesti aikatauluihimme, joten pyrimme niiden myötä parantamaan ensi kaudella nettotulostamme 500 yksikön tuntumaan. Tarjoamme ensi kaudeksi molempia sarjoja normaalia halvempaan hintaan, koska emme vihjanneet kumpaakaan sarjaa, muutamia yksittäisiä ilmaisvihjeitä lukuun ottamatta, julkisesti. Muilta osin sarjavalikoima ja hinnasto pysyvät ennallaan.

Jatkamme hyväksi havaitulla linjalla ja tarjoamme jatkossakin takuun pelivihjeidemme voitollisuudesta. Muutamme voittotakuuta kuitenkin niin, että nostamme takuun rajaa pelivihjeiden 101 %:n palautuksesta 101,5 %:iin, ja tarjoamme seuraavan kauden analyysejä reilulla alennuksella, mikäli emme pysty kuluvalla kaudella yli 101,5 prosentin palautukseen. Tarkennamme voittotakuun ehtoja nettisivuillamme muiden päivitysten yhteydessä.

Ensi kauden pohjatyöt ovat jo pitkällä, ja odotamme jo mielenkiinnolla kansainvälisen siirtoikkunan aukeamista. Katsomme kautta 2010-2011 optimistisin silmin ja lähdemme tavoittelemaan viime kautta parempaa nettotulosta.

Janne ja Tomi

Sports Betting Analyses Hakulinen & Nurkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti