maanantai 31. lokakuuta 2016

Vihjepalvelusivusto www.bettinganalyses.com sulkeutuu

Kohta kaksi vuotta tauolla ollut vihjepalvelumme on tullut lopullisen tiensä päähän. Nettisivustomme www.bettinganalyses.com ajetaan alas loka-marraskuun vaihteessa. 

Palvelu oli meille luonnollinen jatke uramme alkuvaiheilla siirtymiseen ilmais- ja vertaisvihjaamisesta laskuttaviksi ammattilaisiksi. Halusimme a) työllistää itsemme ja b) tuoda markkinoille uudenlaisen vihjepalvelun vanhojen tekstiviesti- sekä useisiin lajeihin/sarjoihin keskittyneiden palveluiden rinnalle. Ensisijainen markkinointikeinomme oli avoin ja kattava seuranta, joka toimikin peruskivenä ja selkärankana koko palvelun historian ajan. Julkaisimme seurannan myös tappiollisina ajanjaksoina, ja olemme toimintatavasta ylpeitä. Muutenkin voimme katsoa taaksepäin pää pystyssä ja peitellä vihjepalvelun hyvillä mielin.

 Tällä hetkellä työllistämme itsemme itsenäisinä pelisijoittajina. Sarjavalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Espanjan La Liga sekä Englannin Valioliiga ja Championship, joista muutaman osalta avustamme IS Extra –palvelua otteluennakoiden kirjoittamisen muodossa. Työskentely- ja analysointitapamme ovat omasta mielestämme menneet entistä pidemmälle jalkapallovedonlyönnin saralla ja koemme kehittyneemme ammattilaisina jatkuvasti. Tulemme pysymään jatkossakin tällä alalla, joka on alkanut meille intohimoisesta harrastuksesta ja muuttunut kymmenisen vuotta sitten ammatiksi.

Tulevaisuuden projektien suhteen meillä on jonkinlaisia visioita, mutta toistaiseksi etenemme itsenäisinä analyytikkoina ja sijoittajina. Entisen kaltaista nettisivustoa emme siihen toimintaan tarvitse, mutta avoin yhtiö Sports Betting Analyses Hakulinen & Nurkki jatkaa yhä toimintaansa. Meidät tavoittaa jatkossa esimerkiksi Twitteristä @HakulinenNurkki ja @J_Hakulinen, tai sähköpostitse hakulinen-nurkki@hotmail.com
Olemme avoimia yhteistyöehdotuksille ja ideoille. Kaikenlainen muukin verkostoituminen ja kollegoiden tapaaminen on ollut kuluvan vuoden aikana mukavaa ja inspiroivaa puuhaa, ja toivottavasti tapaamme jatkossakin uusia ja vanhoja tuttuja niissä merkeissä!

Kiitos vielä kaikille vihjepalvelumme asiakkaille vuosien varrelta. Teidän palveleminen oli kahdelle nuorelle miehelle erittäin tärkeä ja vastuullinen tehtävä, joka opetti ja kehitti meitä sekä yrittäjinä että ihmisinä.

T. Janne ja Tomi

Sports Betting Analyses Hakulinen & Nurkki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti