maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kausi 2012-2013


Toukokuussa päättynyt kausi 2011-12 oli meille sekä asiakkaillemme tuottoisa, ja sen pohjalta on hyvä ponnistaa kohti kautta 2012-13. Emme tee palveluumme suuria mullistuksia, sillä viime kesänä tehdyt strategiamuutokset osoittautuivat pääasiassa toimiviksi. Joukkueanalyysien kysyntä jäi kuitenkin vähäiseksi, joten emme tule niitä ensi kaudella tarjoamaan.

Tarjoamme tulevalla kaudella vihjeitä samoihin sarjoihin kuin viime kaudella ilman hintamuutoksia. Lisäksi siirrämme ilmaiseksi viime kaudella hyvällä menestyksellä vihjaamamme Englannin Valioliigan ja Ranskan Ligue 2:n pelivihjeet maksullisiksi, mutta kokeilemme niiden osalta uudenlaista hinnoittelutapaa. Mikäli uusi hinnoittelutapa osoittautuu tulevalla kaudella paremmaksi kuin vanha, muutamme mahdollisesti kaudelle 2013-14 kaikkien sarjojen hinnoittelutavan.

Palvelun sisältö

Seuraamme tulevalla kaudella samoja sarjoja kuin viime kaudella. Vihjeidemme sisältö, hinnat, vihjeissä käytettävät vedonvälittäjät, aikataulut sekä takuu pysyvät ennallaan. Tarkat tiedot palvelumme sisällöstä löytyvät nettisivuiltamme www.bettinganalyses.com.

Pidämme kuitenkin oikeuden muuttaa alustavien arvioiden ja pelivihjeiden lähetysaikataulua, mikäli jonain viikkona vedonvälittäjien panosrajat eivät ole maanantaina vielä riittävän suuret early-line-vihjeiden lähettämiseen. Tilanne konkretisoituu kaudesta toiseen viimeistään sarjojen viimeisillä kierroksilla, jolloin motivaatiotekijöiden takia vedonvälittäjät nostavat panosrajojaan vasta lähempänä pelipäivää. Mikäli tulevalla kaudella jonain viikkona esimerkiksi Ranskan Ligue 1:ssä panosrajat ovat vielä maanantaina liian pienet (10/10 kohteisiin ei saa 1000 euroa kerralla sisään), ilmoitamme siitä asiakkaille ja lähetämme early-vihjeet tiistaina, mikäli panosrajat ovat nousseet.

Viime kaudella myymämme joukkueanalyysit jäävät palvelumme ulkopuolelle niiden vähäisen kysynnän takia. Saatamme julkaista analyysejä satunnaisesti ilmaiseksi nettisivuillamme tai tässä blogissa.

Valioliiga & Ligue 2

Tarjoamme kyseisiin kahteen sarjaan tulevalla kaudella pelkkiä pelivihjeitä. Perimme vihjeistä maksun kauden päätteeksi sen perusteella, miten vihjeet ovat tuottaneet ylläpitämämme seurannan mukaan (tarkistamme aina, että vihjatut kertoimet ovat pelattavissa vihjeiden lähetyshetkellä). Otamme näihin kahteen sarjaan vastaan ainoastaan koko kauden kestäviä tilauksia.

Asiakkaan vihjeistä maksama hinta määräytyy kauden päätteeksi vihjeiden nettotuloksen mukaan. Käytämme pelivihjeissä samaa panostustapaa kuin muissa sarjoissa, eli 1-10 yksikköä per vihje. Suosittelemme asiakkaita panostamaan 10/10 vihjeeseen korkeintaan pari-kolme prosenttia pelikassasta.
Veloitamme kauden päätteeksi jokaisesta nettovoitetusta yksiköstä 10 euroa (sis. alv). Mikäli asiakas tilaa vihjeet molempiin sarjoihin, annamme kauden päätteeksi vihjeistä 20 prosentin alennuksen, eli veloitamme jokaisesta nettovoitetusta yksiköstä 8 euroa. Esimerkiksi, mikäli Ligue 2 -vihjeiden nettotulos kauden päätteeksi on +35 yksikköä ja Valioliigassa +25 yksikköä, tulee molemmat sarjat tilanneen asiakkaan maksettavaksi 480 euroa (60 yksikköä * 8 euroa), joka sisältää arvonlisäveron.
Mikäli vihjeemme tuottavat vähemmän kuin viisi yksikköä tai ovat tappiollisia, emme veloita niistä kauden päätteeksi mitään.

Tuotteemme on edullinen sijoituskohde asiakkaalle, joka pystyy pelikassansa puitteissa panostamaan suosittelemiimme kohteisiin vähintään 20 euroa 1/10 suosituspanosta kohti. Käytämme vihjeissämme kuitenkin samaa kriteeriä kuin muissa sarjoissamme, eli vihjaamme 10/10 kohteen ainoastaan sellaiselle vedonvälittäjälle, johon saa sisään vähintään 1000 euron kertapanoksen, joten myös suuremmalla pelikassalla operoivat asiakkaat otetaan huomioon.

Aikataulut

Emme sitoudu Valioliigan ja Ligue 2:n osalta tiukkoihin aikatauluihin, vaan pidämme voimassa jo viime kaudella hyvällä menestyksellä käyttämämme työskentelytavan. Analysoimme ensin muut sarjat, jotka lähetämme samoilla aikatauluilla kuin viime kaudella, ja vasta niiden jälkeen Valioliigan ja Ligue 2:n.
Ligue 2 –vihjeet lähetämme pienemmistä panosrajoista johtuen vasta pelipäivänä. Valioliigan mahdolliset earlyt lähetämme todennäköisesti aikavälillä tiistai-keskiviikko, ja loput vihjeet pelipäivänä hyvissä ajoin ennen otteluiden alkua.

Vaikka aikataulut ovat muita sarjoja joustavammat, lähetämme silti asiakkaille sähköpostitse aikatauluviestin vähintään tuntia ennen vihjeiden lähetystä (usein monta tuntia aikaisemmin), jotta sähköpostin ääressä ei tarvitse kytätä jatkuvasti.

Yhteenveto

Kauden 2012-13 alkuun on noin kuukausi. Saimme kesäkuun aikana päätökseen viime kauden jälkianalyysit ja päivitimme tärkeimmät tutkimuksemme muun muassa motivaatio- ja kokoonpanotekijöiden vaikutuksesta otteluiden todennäköisyysjakaumaan, millä oli suuri vaikutus viime kauden hyvään tulokseemme. Olemme ensi kauden esikausianalyysien kanssa pitkällä ja valmiina reagoimaan joukkueiden voimasuhteisiin siirtomarkkinoiden perusteella. Odotuksemme ovat hyvin sujuneen viime kauden ja huolellisesti tehtyjen tutkimuksien takia korkealla, ja toivomme tuottavamme asiakkaillemme huippulaadukasta urheiluvedonlyöntiosaamista myös kaudelle 2012-13. Rehellisesti, täsmällisesti ja luotettavasti.

Janne ja Tomi
Sports Betting Analyses Hakulinen & Nurkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti