maanantai 20. heinäkuuta 2009

Itävalta, kierros 1/36

Otteluraportit avauskierrokselta:

Wiener Neustadt-Austria Kärnten 3-1
Onnekas kotivoitto, joka tuli kahdella yliajan maalilla. Kärntenillä oli paikka 2-1-vierasjohtoon, mutta vieraat tuhrivat etsikkoaikansa.

Kapfenberg-Ried 0-1
Kapfenberg hallitsi, mutta Ried vei pisteet yhdellä maalilla, jonka se teki kulmapotkusta. KSV:llä oli paremmat paikat, tosin Ried kontrasi pari kertaa johtoasemasta vaarallisesti. Onnekas vierasvotto, KSV olisi ansainnut ainakin yhden pisteen.

LASK Linz-Mattersburg 4-0
Ansaittu voitto LASK:lle, joka sai peliin unelma-alun aikaisella johtomaalilla. Mattersburgin peli hajosi heti avausmaaliin ja 4-0 oli jo taukotulos. Tokalla jaksolla molemmilla oli vielä paikkansa tehdä lisämaaleja.

RB Salzburg-Austria Wien 2-1
Salzburg dominoi peliä, mutta huippukärki Marc Janko tuhlaili avopaikkoja. Kahdesti viime kauden maalikuningas osui tolppaan. Austria puolusti ja oli hyökkäyspäässä vaarallinen ainoastaan erikoistilanteissa. 2-1 voittomaali lopussa kulman jälkitilanteesta, mutta kokonaisuutena kotivoitto oli täysin ansaittu.