perjantai 9. syyskuuta 2011

UCL-aiheinen kilpailu!

Sports Betting Analyses Hakulinen & Nurkki haastaa kaikki eurojalkapallosta kiinnostuneet kilpailuun UEFA Mestarien liigan Fantasy Football –pelissä (http://en.uclfantasy.uefa.com/). Pelinä on siis perinteinen manageripeli, jossa pelaaja valitsee joukkueeseensa pelaajia eri Mestarien liiga –joukkueista, ja kerää pisteitä valitsemiensa pelaajien edesottamuksien mukaan. Pelin säännöt (mm. vaihdot, pistelasku, deadlinet ym) löytyvät täältä: http://en.uclfantasy.uefa.com/M/rules.mc

Osallistumme myös itse kilpailuun kahden miehen voimin, ja palkitsemme kaikki sekä Janne Hakulisen että Tomi Nurkin päihittävät kilpailijat lohkovaiheen päätteeksi.

Kun olet rekisteröitynyt uefan fantasy footballiin, valinnut joukkueellesi nimen, peliasun ja pelaajat, liity perustamaamme suljettuun liigaan klikkaamalla päävalikosta (My team – Transfers – Leagues – Targets – Notes) Leagues, jonka jälkeen siirry valikkoon Create / Join, ja syötä kohtaan JOIN A PRIVATE LEAGUE seuraava koodi: 54593-10302 ja klikkaa Join league.

Tämän jälkeen lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bettinganalyses.com ja ilmoita joukkueesi nimi sekä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa Sinuun suoraan yhteyttä voittaessasi jonkun palkinnoistamme.

Huom. Kilpailuun osallistuminen on siis täysin ilmaista, eikä osallistuminen sido osallistujaa mihinkään. Parhaat mahdollisuudet kokonaiskilpailussa pärjäämiseen sinulla on, kun tulet mukaan kilpailuun heti ensimmäisellä ottelukierroksella (deadline 13.9. klo 21:30 Suomen aikaa), mutta voit tulla mukaan taistelemaan kierroskohtaisista palkinnoista myös kesken kauden. Tarjoamme kilpailussa menestyville tuotteita maksullisista palveluistamme seuraavin perustein:

LOHKOVAIHE (pelikierrokset 1-6, 13.9.-7.12.2011)

1. Lohkovaiheen parhaalle kuukauden ilmaiset pelivihjeet ja %-arviot kaikkiin sarjoihimme* tammikuulle 2012 (arvo 251,5 euroa)

2. Lohkovaiheen toiseksi parhaalle kuukauden ilmaiset pelivihjeet kaikkiin sarjoihimme* tammikuulle 2012 (arvo 210 euroa, tai halutessaan 2. paras voi valita myös pelkät %-arviot, arvo 168,5 euroa)

3. Lohkovaiheen kolmanneksi parhaalle kuukauden ilmaiset %-arviot kaikkiin sarjoihimme* tammikuulle 2012 (arvo 168,5 euroa)

4. Kaikille sekä Janne Hakulisen että Tomi Nurkin alkulohkon kokonaispisteissä voittavalle kilpailijalle sijoituksesta riippumatta ilmaiset pelivihjeet ja %-arviot UCL:n pudotuspeleihin (arvo 60 euroa)

5. Hakulisen ja Nurkin joukkueiden sijoitukset eivät vaikuta koko lohkovaiheen kolmen parhaan palkintoihin eli jos Hakulinen kerää eniten pisteitä ja Nurkki 2. eniten, menevät palkinnot sijoille 4.-6, niin että 4. sijoittunut voittaa ykköspalkinnon ja 5. sijoittunut kakkospalkinnon jne.

6. Jokaisen kierroksen parhaan pistemäärän keränneelle seuraavan viikon** pelivihjeet ja %-arviot kaikkiin sarjoihimme* ilmaiseksi

7. Jokaisen kierroksen 2. parhaan pistemäärän keränneelle seuraavan viikon** pelivihjeet ja %-arviot kahteen vapaasti valittavissa olevaan sarjaan ilmaiseksi (osallistujia oltava min. 15, muuten vain voittaja palkitaan)

8. Jokaisen kierroksen 3.parhaan pistemäärän keränneelle seuraavan viikon** pelivihjeet ja %-arviot yhteen vapaasti valittavissa olevaan sarjaan ilmaiseksi (osallistujia oltava min. 15, muuten vain voittaja palkitaan)

9. Kierroskohtaisissa palkinnoissa myös Hakulisen ja Nurkin sijoitukset lasketaan mukaan eli jos Nurkki kerää eniten pisteitä ja Hakulinen neljänneksi eniten, ei kukaan saa kyseisen kierroksen parhaalle annettavaa palkintoa, mutta 2. ja 3. sijoille yltävät palkitaan, mikäli osallistujia on vähintään 15.

* Maksulliset sarjamme kaudella 2011-12 ovat Ranskan Ligue 1, Saksan 1. Bundesliiga, Hollannin Jupiler-liiga, Espanjan Liga BBVA (Primera Division) ja UEFA Champions League.

** Kyseistä UCL-kierrosta seuraavan viikon vihjeet aikavälillä maanantai-sunnuntai, paitsi toisen ottelukierroksen palkinnot siirtyvät maaottelutauon vuoksi viikolle 41

PUDOTUSPELIT

- Pudotuspeleissä palkinnot määräytyvät samalla periaatteella kuin lohkovaiheen kierroskohtaiset palkinnot

- Kierrokset on jaettu seuraavasti:

- Round of 16

- Quarter-finals

- Semi-finals

Koko kauden (mukaan lukien pudotuspelit ja finaali) parhaille jaettavista palkinnoista päätetään alkulohkovaiheen jälkeen.

Mikäli haluat lisätietoja Uefan fantasy football -pelistä tai palkinnoistamme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@bettinganalyses.com. Tervetuloa mukaan kilpailuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti